Srebrni Rudar

Mitrovički cicibani (2009. i 2010. godište) F.K. „Rudar“ su na novogodišnjem fudbalskom turniru u Kragujevcu osvojili drugo mesto. U finalu su poraženi od Kragujevčana iako je dugo na semaforu stajalo 1-1. A golman Rudara Nikola Ilić proglašen je za najboljeg golmana turnira.

„Dobar početak utakmice smo krunisali prelepim pogotkom, da bi nam protivnici poravnali rezultat zbog našeg pada koncentracije. Videlo se to i na samom terenu da je umor učinio svoje i nije nam dozvolio da budemo pravi do samog kraja. To su domaćini znali lepo da iskoriste i odmah su uvećali rezultat, da bi kasnije još jednom overili pobedu i postavili konačnih 3-1,“ naveo je trener mališana Jasmin Idrizović.

Mitrovički klub poraz nije omeo da ne zaborave na fer plej:

„Čestitamo ekipi F.K. Olimp na zasluženo osvojenom turniru. Zahvaljujemo se organizatoru turnira Vladimiru Nikoliću, na odličnom dočeku i nadamo se budućoj saradnji.“

Idrizović je istakao i da je ponosan na svoje male fudbalere, jer su, uverava, dali maksimum.

Inače, golman Rudara Ilić Nikola poneo je titulu najboljeg golmana turnira.

„Naši mališani nisu mogli dobiti lepši poklon za Novu godinu od ovoga. U naš grad vraćaju se sa peharom u ruci i medaljama oko vrata. Dugujemo zahvalnost i našim divnim roditeljima i sugrađanima koji su uvek uz nas i svuda,“ istakao je Idrizović za KoSSev.

 

Izvor Kossev

Comments

Pročitaj još