Advokat Vasić demantuje da je trojici Srba produžen pritvor

Advokat Dejan A. Vasić demantovao je pisanje prištinskih medija da je Osnovni sud u Prištini ponovo produžio pritvor trojici Srba osumnjičenih da su umešani u ubistvo lidera kosovske Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Dejan Vasić je za “Tanjug” rekao da je trojici osumnjičenih Srba poslednji put produžen pritvor 23. decembra.

Prema oceni advokata koji zastupa Dragišu Markovića, vest koju je prenela prištinska štampa je netečna i verovatno se odnosi na informaciju od 23. decembra.

“Eventualno je moguće da je neko od novinara došao do saznanja da su naše žalbe za to rešenje odbijene, ali to ni u kom slučaju ne znači da im je danas produžen pritvor”, rekao je advokat.

Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rosić uhapšeni su krajem novembra u policijskoj akciji u severnom delu Kosovske Mitrovice.

 

Izvor: RTS / Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."