MMA prvenstvo u Vrbasu: Pet medalja za mitrovičke borce

 

Takmičari MMA kluba „Kosovska Mitrovica“ osvojili su pet medalja (dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu) na državnom prvenstvu Srbije  održanom u nedelju u Vrbasu u organizaciji MMA saveza Srbije.

Milomir Biševac postao je prvak Srbije za pionire, tako što je borbu završio nokautom u petnaestoj sekundi, Danilo Radosavljević  je poneo titulu prvaka Srbije za kadete. U seniorskoj konkurenciji Uroš Cvetković je vicešampion prvenstva, dok se u A klasi Lazar Joksimović okitio srebrom a Mihajlo Stojisavljević  bronzom.

U klubu kažu da su zahvalni opštini Kosovska Mitrovica koja im je odobrila neophodna sredstva kako bi mogli da učestvuju na takmičenju.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."