Na putu ka Gnjilanu zaplenjeno preko 30 kilograma marihuane

Jedinica Kosovske policije za suzbijanje narkotika zaplenila je u Gračanici više od 30 kilograma marihuane i ujedno privela jednu osobu.

Policija je osumnjičenu osobu za neovlašćeno pribavljanje, posedovanje i prodaju narkotičkih supstanci privela na putu Gračanica-Gnjilane, u selu Kišnica.

U gepeku automobila privedenog A.H. pronašla je 5 džaka sa marihuanom podeljenom u 30 pakovanja, u ukupnoj težini od 32.3 kg.

Nakon konsultacije sa tužiocem, na osnovu sudskog naloga, pretražena je i kuća osumnjičenog A.H. u Merdaru, gde su pronađene tri plastične kese sa 3.2 grama marihuane i jedna sa 53.7 grama semena kanabisa.

Osumnjičenom licu određen je pritvor, dok će zaplenjena droga služiti kao dokazni materijal tokom sudskog postupka.

Izvor: RTV Puls

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."