• Početna>
  • Vesti>

Popović: Opština Gračanica ima zakonom utvrđene simbole

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović izdao je saopštenje za javnost povodom odlaganja posete ministra infrastrukture na Kosovu Palja Ljekaja u kome se, izmedju ostalog, kaže da Opština Gračanica ima zakonom utvrdjene simbole.

“Opština Gračanica i ja kao njen predsednik podsećamo javnost da naša opština ima zakonom utvrđene simbole. Tokom prve godine mandata bio sam domaćin mnogim istaknutim javnim ličnostima, domaćim i međunarodnim zvanicama, ambasadorima i građanima različitih nacionalnosti”, navodi se u saopštenju Popovića.

Popović je dodao da “nikada, tokom dogovaranja susreta, nije bilo sličnih zahteva kao što je jutros u telefonskom razgovoru zatraženo od uprave našeg kabineta, iako je sastanak prethodno bio dogovoren bez ikakvih uslova”.

“Ostajemo posvećeni našim građanima, a kabinet predsednika Opštine Gračanica ostaje otvoren za sve goste koji žele da pomognu našoj opštini i poboljšaju uslove života našim meštanima. Za mene i rukovodstvo opštine su život, poverenje i dobrosusedski odnosi najveći simboli”, ističe se na kraju saopštenja.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

 

Comments

Pročitaj još