• Početna>
  • Vesti>

FK Trepča – FK Apolon 2018 (Kraljevo) – Subota 13.10.2018

Trepča će ovog vikenda u okviru 8. kola Šumadijsko – Raške zone ugostiti ekipu Apolona 2018 iz Kraljeva. Nakon dve vezane pobede protiv izuzetno jakih rivala, Trepča će pred svojim navijačima imati priliku da pokaže da pobede u prethodna dva kola nisu slučajnost već plod napornog rada u poslednjih nekoliko nedelja. Odlična prilika za igrače naše ekipe da se pobedom priključe gornjem delu tabele.

Igrači su vredno radili nekoliko nedelja unazad, spremali smo se ozbiljno i centar svih dešavanja u klubu kod nas je prva naredna utakmica. Sigurno da imponuju dobri rezultati u poslednja dva kola ali moram da napomenem da nema mesta euforiji. Moramo ostati skoncentrisani jer su ovo veoma osetljivi trenuci podizanja forme ekipe – rekao nam je šef stručnog štaba FK Trepča Mikica Gošić.

 

Nadamo se da će lepo i sunčano vreme koje se očekuje za vikend, kao i dobri rezultati ekipe u poslednja dva kola, primamiti veliki broj ljubitelja najlepše sporedne stvari na svetu, tako da očekujemo popriličan broj gledalaca na stadionu u Žitkovcu. Kao i uvek do sada, koristimo priliku da pozovemo naše verne navijače da sportskim i fer navijanjem pomognu i podrže Trepču – navodi član uprave kluba Dušan Drobac.

Utakmica se igra u subotu 13.10.2018 na stadionu u Žitkovcu, početak u 14:30 časova.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još