Obijena zgrada višenamenskog smeštajnog objekta u Stanišoru

Predsednik Privremenog organa opštine Gnjilane Srđan Mitrović prijavio je danas policiji slučaj obijanja zgrade Višenamenskog smeštajnog objekta za potrebe centra kulture i obrazovnih institucija opštine Gnjilane u Stanišoru.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom posete delegacije Kancelarije za Kosovo i Metohiji opštini Gnjilane konstatovano je da su nepoznati učinioci obili ulazna vrata u objekat čime su ugrozili imovinu i izvršili atak na instituciju.

“Višenamenski smeštajni objekat za potrebe centra kulture i obrazovnih institucija opštine Gnjilane, izgrađen sredstvima Kanecelarije za KiM i u režiji Privremenog organa opštine Gnjilane, trebalo je da nakon unutrašnjeg opremanja uskoro bude otvoren i u potpunosti funkcionalan za potrebe dočeka, smeštaja različitih delegacija iz oblasti kulture, obrazovanja  i sporta iz drugih područja Republike Srbije”, navodi se u saopštenju.

Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku.

 

 

Izvor: RTV Puls

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."