Bojić o oduzimanju neregistrovanih vozila: Građani spremni na saradnju

Kosovska policija je danas počela da sprovodi odluku , odnosno operativni plan kojim je predviđeno oduzimanje  neregistrovanih vozila, tzv.stranaca, i onih koja ne poseduju potrebnu dokumentaciju.

Šef operative direkcije policije za region sever  Željko Bojić potvrdio je za naš program da policija do sada nije konfiskovala nijedno vozilo i da građani poštuju odluku koja je stupila na snagu.

Navodi da su zahvalni građanima severnih opština koji su iskazali spremnost na saradnju i samoinicijativno nakon odluke policije, ova vozila povukli iz saobraćaja. Bojić je izrazio očekivanje  da će se ovakav trend nastaviti.

Rukovodstva oština na severu Kosova i Metohije pružile su  punu podršku odluci policijskog regiona Sever da se zabrani upotreba vozila koja ne poseduju registarske tablice niti polisu osiguranja, navodeći da se to odnosi isključivo na vozila koja se popularno nazivaju “stranci” tj vozila koja su došla iz uvoza i godinama nisu registrovana.

Ova odluka stupila je na snagu danas.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."