Kućni ljubimac, ljubav, obaveza ali i luksuz

Iako podržava to da je za razvoj dece pre svega potrebno u okruženju imati životinju i da je za njihov odgoj i rast bitan taj odnos interakcije sa kućnim ljubimcem, ipak savetuje buduće vlasnike da dobro razmisle o tome pre nego što ih udome ili kupe psa ili mačku, kaže veterinar Milica Elezović.To govori, iz razloga što se njihovo prirodno stanište zamenjuje udobnijim ali neretko samo na kratko , a zatim se zbog neadekvatnih uslova oni odbacuju što je najtužnije u celoj priči.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."