• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Nastavljamo borbu za srpski narod sledeći politiku Vučića

Povodom današnjeg pisma koje je narodni poslanik Slaviša Ristić uputio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu,  u kojem navodi da bi “zbog situacije oko pregovora o statusu Kosova predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao da završi kao ubijeni premijer Zoran Đinđić”, oglasila se Srpska lista.

“Propali političari danas su pokušali da zloupotrebe Vidovdan upućujući građanima, umesto apela na sabornost i slogu, poruke mržnje i otvorene pretnje ubistvom demokratski izabranom predsedniku Srbije. 

Gnušamo se svih onih koji bi iz bezbedne zavetrine da političke karijere iznova grade izlažući opasnosti Srbe na Kosovu i Metohiji i šaljući u ratove tuđu decu” stoji u saopštenju.

Iz Srpske liste poručuju da “mir nema cenu” i da Srbiju predvode odgovorni ljudi:

“Da stvar bude gora, evidentno je da su oni instruirani da orkestrirano na ovaj dan sloge svađaju srpski narod i zapodevaju kavge na radost svih srpskih neprijatelja. 

Mir nema cenu, i svako ko u ludosti ili iz koristoljublja priželjkuje nove ratove za Srbiju i nove patnje i egzoduse Srba sa Kosova i Metohije mora biti stavljen na stub srama. Srbiju danas predvode odgovorni ljudi čija je misija obnova srpske ekonomije i društva, koje su na rub propasti doveli upravo pisci današnjih poruka mržnje” piše u saopštenju.

Srpska lista je najavila da će slediti politiku predsednika Vučića i nastaviti mirno rešavanje problema:

“Srpska lista će, sledeći politiku predsednika Aleksandra Vučića, nastaviti da se na odgovoran način bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji i za mirno rešavanje problema, brinuću za svaku srpsku porodicu i za dobrobit svakog srpskog deteta. Slaviši Ristiću, Vuku Jeremiću, Sandi Rašković Ivić i sličnima građani su na izborima rekli šta misle o njihovom kriminalu, lopovloku, štetočinstvu i demagogiji, a oni i njihovi nalogodavci i mentori nikada više neće biti u prilici da nanose zla srpskom narodu” stoji na kraju saopštenja.

Comments

Pročitaj još