• Početna>
  • Vesti>

Napadnut mladić i kamenovano EULEKS vozilo kod Tri solitera

Mladić albanske nacionalnosti zadobio je sinoć nešto posle 22 časa lakše telesne povrede (kako su za sada zavedene) kada ga je još uvek nepoznata grupa napala u blizini nacionalno mešovitog naselja Tri solitera u severnoj Kosovskoj Mitrovici. Ubrzo za ovim incidentom, dogodilo se i kamenovanje vozila Euleksa za obezbeđenje, takođe u neposrednoj blizini napada na mladića.

Da su se dogodili ovi incidenti za KoSSev je potvrdio jutros zamenik regionalnog komandira Besim Hoti. On takođe nije isključio mogućnost da bi oba napada mogla da budu povezana, odnosno da se radi o istim počiniocima, s obzirom na to da su se dogodila u neposrednoj blizini jedan drugom i usledila jedan za drugim u kratkom vremenskom intervalu.

„Trenutno radimo na identifikaciji počinioca i uspećemo u tome s obzirom na to da raspolažemo određenim informacijama o mogućim počiniocima,“ rekao je, dodajući da je i dalje u toku prikupljanje informacija u vezi sa oba slučaja.

Policija za sada napad na mladića vodi kao fizički napad i nanošenje lakih telesnih povreda, ali je Hoti naglasio da još uvek čekaju lekarski nalaz i da ne može da potvrdi informaciju o kakvim se tačno povredama radi.

Hoti takođe nije iskljućio mogućnost da su incidenti povezani kao posledica sa sinoćnom utakmicom  srpske i švajcarske reprezentacije a u kojoj je više igrača albanske nacionalnosti, ali jeste da su se incidenti dogodili nakon utakmice.

Izvor: Kossev

Foto: Kontakt Plus radio

Comments

Pročitaj još