• Početna>
  • Vesti>

Opština Severna Mitrovica donirala mitrovačkom KBC-u savremenu računarsku opremu

Gradonačelnik Opštine Severna Mitrovica Goran Rakić uručio je danas Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici  savremenu računarsku opremu za potrebe administracije ove zdravstvene ustanove.

„Donirali smo dvadeset najsavrmenijih računara. Deset –  Kliničko – bolničkom centru a deset Domu zdravlja. Ovom donacijom će se u mnogome ostvariti tendencije koje diktira savremeni način funkcionisanja administracije, a to znači ubrzati rad i poboljšati efikasnost službi“  izjavio je gradonačelnik Goran Rakić.

On je izrazio zadovoljstvo što je saradnja Opštine i KBC-a iz godine u godinu na sve višem nivou.

„Veoma je važno da nastavimo uzajamnu saradnju i aktivnosti na poboljšanju uslova rada osoblja KBC-a i Doma zdravlja, a sve u svrhu pružanja što kvalitetnijih usluga krajnjim korisnicima – građanima. I neka ova aktivnost bude još jedan iskaz brige i poštovanja za naše sugrađane koji zaslužuju najbolje moguće uslove za lečenje, a posebno prema zaposlenima u zdravstvu i njihovoj nesebičnoj žrtvi da i u najtežim uslovima pomognu svima koji se obrate za pomoć“rekao  je  Rakić.

Opština Severna Mitrovica je u poslednje četiri godine izvršila rekonsrukciju i dogradnju objekta Doma zdravlja i donirala KBC-u i Domu zdravlja nameštaj, potrošni matrijal, lekove i najsavremeniju medicinsku opremu i aparate.

Comments

Pročitaj još