Spirić: Do kraja godine 80 novih stambenih jedinica

Predsednik privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je danas na na svečanoj akademiji povodom Dana pobede nad fašizmom, održanoj u Mitrovačkom Dvoru u Kosovskoj Mitrovici okupljene pozvao na istrajnost i jedinstvo, a pre svega mudrost koja je neopohodna u periodu koji dolazi.

“Molim vas budite istrajni jedinstveni i pre svega mudri u periodu koji dolazi jer jedinstvo je bitna stvar koju treba da nadograđujemo i da jačamo” poručio je Spirić . Najavio je  izgradnju 80 novih stambenih jedinica i rekao da je država Srbija  svakodnevno sa srpskim narodom na Kosovu i Metohiji, pomaže i pomagaće.

“Najavljujem sigurno do kraja godine preko 80 novih stambenih jedinica . To možda nije mnogo kada kažemo 80 ali ne zaboravite da će 500 ljudi uskoro dobiti krov nad glavom . Moramo da verujemo , da se radujemo, i da slavimo , a kako ćemo drugačije nego svi zajedno uz  našu braću Ruse i naravno uz Srbiju” rekao je Spirić .

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."