Prilaz građevini kroz najužu slepu ulicu

Nedavno je kroz ovu istu ulicu(Sutjesku) proleteo automobil i zbog neznanja ali i neprilagođene brzine, ni manje ni više nego sleteo niz stepenice na kraju slepe ulice.Automobil je stradao ali u malo i nedužni pešak.

Danas ,iako jepostalo uobičajeno da najveći šleperi puni betona ovuda prolaze, primetismo i ovo.Takoreći čudo od kamiona koji prevozi armaturu. I da je hteo nije mogao brže ali je zato kroz iglene uši prolazio između parkiranih automobila, koji takođe nemaju gde od gužve u kvartu ,po kome još malo neće biti mesta ni za pešake.Pomeraju auto bez ključa jer im je na putu(komšijin je)i prolaze.

Ljudi uklanjaju vozila ispred  nailaska kamiona koji treba da istovari gradju  za veliku zgradu u maloj ulici,a sve treba da prodje kroz , još manju ulicu , a to je sutjeska.Gde su  tu proporcije? Svaka čast izvodjaču,   lakše je bilo izgraditi  prugu Beograd-Bar nego danas zgradu u Kosovskoj Mitrovici.Naš savet je da ne parkirate automobile u Sutjeskoj ako ne morate jer nikad se ne zna da li će šleperu uvek da pođe za rukom mimoilaženje jer su milimetri u pitanju.

Kažu uskoro počinje uredjenje grada , ako je od njega više išta ostalo!

Iz ugla novinara:Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Pročitaj još