U Gračanici počinje da radi bioskop

U Gračanici 4.maja počinje da radi bioskop zahvaljujući Ministarstvu kulture, koje je preko Jugoslovenske kinoteke, poklonilo Domu kulture veoma vredan projektor, a prateća oprema, u koju spadaju platno, emiteri i 3D naočare, je dar distributerske kuće „MegaCom film“. Gostujući u Jutarnjem programu Radio Gračanice urednik filmskog programa Doma kulture „Gračanica“ Boban Jevtić najavio je otvaranje bioskopa najnovijim filmskim ostvarenjem našeg poznatog glumca Miloša Bikovića.

„Projekcijom filma Izvan granica realnosti, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas, svečano će 4. maja u 20 časova biti otvoren bioskop u Gračanici. U toku meseca maja naše sugrađane očekuju brojne projekcije filmova , kao što su Legenda o Kolovratu, Crni Panter, Izdaja, Telma, Jupiterov mesec i mnogi drugi. Većina ovih filmova biće u 3D prikazu“, istakao je Jevtić.

On je naglasio da je ovaj bioskop putujući i da će i u ostalim srpskim sredinama biti prikazivani filmovi.

„Potrudićemo se da mnoge filmove prikažemo i u najudaljenijim mestima na Kosovu i Metohiji, a ono što je takođe interesantno, jeste da naši sugrađani mogu da biraju koji film žele da gledaju a svoju želju mogu da nam pošalju na naš mejl“, naglasio je Jevtić.

Pored mnogobrojnih filmova, predviđena je i interesantna bioskopska sezona za naše najmlađe i uskoro ih očekuju 3D projekcije crtaća Ferdinand, Misija Katmandu, Cvrle, Zec Petar, itd.

Izvor: Radio Gračanica

Foto: Ilustracija

Comments

Pročitaj još