• Početna>
  • Vesti>

Predstava “Upoznaj moga tatu” večeras u Mitrovačkom dvoru

Pozorišna predstava/komedija “Upoznaj mog tatu” u režiji Staše Koprivice, a u organizaciji Kulturnog centra “Dragica Žarković” biće izvedena večeras od 20 časova u Mitrovačkom dvoru.

Predstava “Upoznaj mog tatu” govori o temama koje su deo naše stvarnosti, svakodnevno se provlače oko nas i nisu uopšte naivne.

“Cilj nam je bio da o njima pričamo na šaljiv način, jer verujemo da će ljudima tako problematika lakše dopreti do mozga”, kaže Staša Koprivica, rediteljka ove predstave/komedije zabune, koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja.

Junaci priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje.

U predstavi igraju Dragana Dabović, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski.

Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

Komad “Upoznaj mog tatu” napisao je Alan Ejkborn 1964. godine.

Predstava je nastala u saradnji producentske kuće “Kako vam drago” sa Domom omladine i uz podršku gradskog Sekretarijata za kulturu i Udruženja dramskih umetnika Srbije.

Ulaznice po ceni od 300 dinara biće u prodaji 24.,25 i 26. aprila u Gradskoj biblioteci “Vuk Karadžić” kod glavnog mosta i 26. aprila od 15 do 20 sati u Mitrovačkom dvoru.

 

Comments

Pročitaj još