Omladinski karate klub na državnom prvenstvu u Somboru

Povodom odličnih rezultata ostvarenih na državnom prvenstvu u karateu, predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić   primio je danas članove Omladinskog karate kluba “Kosovska Mitrovica”.

Državno prvenstvo održano je proteklog vikenda  u Somboru.

Aleksandar Kasalović je dobitnik zlatne medalje, dok je Stefan Timotijević ove godine osvojio drugo mesto. Sara Nedeljković koja je prošle godine bila državni prvak, osvojila je treće mesto.

Ovi omladinci će predstavljati Srbiju na predstojećem Balkanskom  takmičenju,  koje se ove godine održava u našoj zemlji.

“Ovo je poseban prijem jer vi ne samo što ste predstavili Kosovsku Mitrovicu na jedan dobar način , što je za nas jako bitno , već ste i osvojili nagrade u pojedinačnom i ekipnom takmičenju . Zahvaljujemo vam se na uloženom trudu i zbog toga što okupljate mlade ljude , stvarate pozitivan ambijent i širite zdrav duh što je veoma bitno za omladinu u našem gradu” izjavio je Spirić.

Predsednik Privremenog organa je razgovarao sa takmičarima o osvojenim medaljama i pohvalio njihove ostvarene rezultate na državnom prvenstvu  .

“Omladinski karate klub Kosovska Mitrovica u svojim redovima ima 70 članova od kojih su 50 takmičari u svim uzrasnim kategorijama . Ovo je trenutak kada vam se zahvaljujemo i opravdavamo sredstva koja ste uložili u sport u ovom našem gradu . Zahvaljujemo vam se što prepoznajete značaj ulaganja u omladinu i sport jer je to stvaranje jedne zdrave budućnosti naše opštine , našeg grada” rekao je trener kluba Zoran Mojsilović.

Takmičari su izuzetno zadovoljni svojim ostvarenim rezultatima a kao znak zahvalnosti i kao način motivacije , takmičari su dobili skromne poklone .

Comments

Pročitaj još