• Početna>
  • Vesti>

Kancelarija za KiM: Laž je da su Đurić i Selaković došli dan ranije

Kancelarija za Kosovo i Metohiju  demantovala je danas da su srpski zvaničnici ušli na Kosovo i Metohiju dan pre hapšenja direktora Marka Đurića.

“Tvrdnja da su Đurić i Selaković na Kosovo i Metohiju ušli dan ranije je laž Envera Hodžaja koji svakim danom novim i novim lažima želi da prikrije i izbegne odgovornost separatista u Prištini za akt terorizma prema golorukim Srbima u Kosovskoj Mitrovici” navodi se u saopštenju.

Iz Kancelarije dalje poručuju potpredsedniku kosovske Vlade da  nema opravdanja za “sadističko divljanje”  policajaca, koji su naoružani krenuli na goloruk narod.

Prištinski mediji preneli su danas tvrdnju potpredsednika kosovske vlade Envera Hodžaja da je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ušao na Kosovo dan pre nego što je uhapšen.

” Đurić je, zapravo, na Kosovo ušao dan ranije, prema poslednjim informacijama koje sam primio, a u međuvremeu je pokušavao da dobije dozvolu za posetu Kosovu. U trenutku kada je njegova Kancelarija podnela zahtev, on je već bio na Kosovu”  rekao je Hodžaj televiziji Klan Kosova, a prenosi  RTK.

Comments

Pročitaj još