Adams i Popović o stanju u opštini Gračanica

Opštinu Gračanica posetio je zamenik ambasadora Velike Britanije na Kosovu Tom Adams, kako bi sa predsednikom opštine Gračanica Srđanom Popovićem, razgovarao o trenutnom stanju opštine.

Na sastanku se govorilo se o prioritetima opštine Gračanica, o položaju omladine i bezbednosnoj situaciji u ovoj opštini. Zamenik ambasadora Velike Britanije Adams istakao je da je Ambasada Velike Britanije otvorena za saradnju i da je spremna da u nekoj meri pomogne opštini Gračanica u budućnosti.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je istakao da je razgovor bio konstruktivan i da je protekao u prijatnoj atmosferi.

 

Izvor : Radio Gračanica

Foto : Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."