Humanitara akcija Nikolu Zdravkovića iz Goraždevca

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji priključio se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za 15-godišnjeg Nikolu Zdravkovića iz Goraždevca, na molbu njegove majke Ljiljane Zdravković.

Nikola boluje od Cerebralne paralize, ne vidi, ne hoda, neophodan mu je aspirator za izvlačenje sekreta iz grla i fizikalna terapija. Roditelji nisu u mogućnosti da mu obezbede novac od nekoliko hiljada evra za aspirator i fizikalnu terapiju.

“Naš Odbor će opet pokušati u Republici Srpskoj pomoći Nikoli kad dobijemo svu neophodnu Nikolinu lekarsku dokumentaciju. Ujedno,sve humane ljude na Kosovu i Metohiji molimo da sa 100 dinara preko Udruženja roditelja”Podrži me” mesečno pomognu 15-godišnjem Nikoli Zdravkoviću i 9-godišnjoj Emiliji Marković iz Zvečana, koji imaju teške oblike cerebralne paralize i sada im je pomoć najneohodnija.Vaših 100 dinara mesečno značiće mnogo ovoj bolesnoj deci i njihovim porodica. Oni zaslužuju da im pokušamo pomoći”, navodi u saopštenju predsednik Odbora Milorad Arlov.
Donacije se mogu uplatiti na dinarski žiro račun:205-0000000245488-48 kod Komercijalne banke, Udruženje roditelja”Podrži me” Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još