Sutra debata o Specijalnom sudu za Kosovo

Sutra će se u Mitrovačkom društvenom klubu održati debata na kojoj ce  biti reči o Specijalnim sudu za Kosovo. Govornici, direktor Komiteta pravnika za ljudska prava iz Beograda Milan Antonijevic i direktorka Centra za istrazivanje, dokumentaciju i publikacije (CDRP) Nora Ahmetaj će pricati o očekivanjima od početka rada Specijalnog suda, o tome ko može biti optužen, ko se plaši suda a ko može od njega da izvuče korist, kao i o tome da li će funkcionisanje suda uticati na ionako krhke odnose Srba i Albanaca na severu.Debata će se održati u petak, 1. decembra u kafeu MSC (NVO Aktiv) sa pocetkom od 15 casova.

Nakon debate panelisti će biti slobodni da daju izjavu novinarima o Specijalnom sudu.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."