Zubin Potok: Eksplozivne naprave na kuće Srba pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga

Eksplozivne naprave bačene su rano jutros na kuće dvojice srpskih pripadnika Kosovskih bezbednosnih snaga, a uviđajna ekipa je izašla odmah na lice mesta, potvrdio je za Radio Kosovska Mitrovica šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Povređenih nema, a pričinjena je materijalna šteta.

Željko Bojić kaže da je  istraga u tokua, a da je Kosovska policija primenjivala operativni plan „čelični prsten“ u cilju potrage za osumnjičenima, što znači blokadu putnih pravaca, i kontrolu lica i vozila, koji je i dalje na snazi.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."