Zvečan će do 15 časova dobiti struju

Zbog kvara na visokonaponskom kablu u transformatorskoj podstanici u Zvečanu za izvod „centar Zvečan“ juče od 16 časova bez struje su Opština Zvečan, ulice Kralja Petra i Kralja Milutina, kao i naselje Nova Kolonija. Kako je za naš program potvrdio direktor Energetike Dragoslav Milošević, radovi su u toku i planirano je da do 15 časova građani ovog dela dobiju struju.

Nastavljaju i redovne restrikcije struje zbog radova u trafostanici Valač, saopštavaju nadležni u Elektrofistribuciji. Apeluje se na sve potrošače da štede eeltričnu energiju i tako doprinesu rasterećenju elektromreže, koja poslednjih dana radi pod velikim opterećenjem, kako bi se ovakvi i slični kvarovi sprečili u narednim danima, kada se očekuju još niže temperature.

Usled velike potrošnje evidentan je i pad napona.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."