Sumnjiva smrt na Malom Zvečanu

Muškarac srpske nacionalnosti pronađen je bez znakova života u svom stanu u Zvečanu. Slučaj je okarakterisan kao sumnjiva smrt, a telo je odlukom tužioca poslato na Institut za sudsku medicinu u Prištinu na obdukciju, rekao je zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Policijskoj stanici Zvečan juče oko 7.25h  prijavljeno  je da je u  stanu u naselju Mali Zvečan pronađeno beživotno telo lica L.S. (1943.), rekao je Hoti.“Na lice mesta su izašle patrole, istražne jedinice i mrtvozornik koji je konstatovao smrt i zahtevao da se nad preminulim licem izvrši obdukcioni nalaz. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Prištinu i uzrok smrti će biti utvrđen nakon obdukcije” – rekao je Hoti.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."