Fudbaleri “Trepče” slavili pobedu od 5:0

U utakmici 10. kola Zone Morava, Trepča je pred svojim navijačima ubedljivo savladala ekipu Sušice iz Kragujevca rezultatom 5:1. Golove su postigli Uljarević 2, Vučković, Milosavljević i Veselinović M. Ovime je nastavljena serija pobeda kojom je Trepča ponovo izbila na vrh tabele.

Kao što je i bilo najavljeno, pobedu Trepče uveličali su svojim prisustvom legende kluba Mušikić, Blažić, Stolić, Radojević, Rašić, Savović, Grbović, Simeunović i ostali. Njima su na poluvremenu od strane uprave uručeni dresovi kluba sa njihovim prezimenima i brojevima koje su nekada nosili dok su aktivno igrali u Trepči. Druženje je kasnije nastavljeno u Radničkom domu u Zvečanu gde su se naši igrači družili sa veteranima.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."