Jarinje: Zaustavljen autobus, sumnja se na eksplozivnu napravu

Autobus kragujevačkih registarskih tablica, sa oko 50 putnika zaustavljen je danas oko podneva na prelazu Jarinje zbog sumnje da se u njemu nalazi eksplozivna naprava, potvrdio je za našu televiziju zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Hoti je rekao da su putnici evakuisani  i  da je sve još uvek u fazi provere.“Uzevši u obzir sumnju  da se u autobusu nalazi eksplozivna naprava, evakuisali smo sve putnike, obezbedili lice mesta I  pozvali smo jedinice koje su stručne za to i koje se bave proverom eksplozivnih naprava.  Veruje se da je u pitanju ručna bomba,  ali je provera u toku”, rekao je Hoti.

On je dodao da je put ka Jarinju za sada zatvoren, ali čim bude završen uviđaj, očekuje se normalizacija saobraćaja.

TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."