Janković i Todosijević: Istorijski izbori, od nas zavisi naš opstanak na KiM

Kandidat za gradonačelnik Zvečana ispred Srpske liste Vučina Janković danas je svoje biračko pravo iskoristio na biračkom mestu broj 5 u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Zvečanu.

“Ovo su prelomni, istorijski izbori za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Ja se iskreno nadam da će narod u Zvečanu mudro i odlučno izabrati, za Srbiju, za institucije Srbije, za budućnost svoju i svoje dece. Očekujem pobedu”, rekao je Janković.

“Samo od naše sloge zavisi opstanak i ostanak srpskog naroda na prostorima Kosova i Metohije”, izjavio je Ivan Todosijević, ministar za lokalnu upravu u pokrajinskoj vladi nakon što je glasao u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Zvečanu.

“Samo od naše sloge zavisi opstanak i ostanak srpskog naroda na prostorima Kosova i Metohije. Nadam se da su građani danas prepoznali politiku naše države, Republike Srbije, prepoznali sve ono što je bilo dobro u prethodnom periodu i poverenje dali ljudima koji će nastaviti sa očuvanjem državne politike na KiM”, rekao je Todosijević .

Izvor: Tv Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."