Fudbaleri“Trepče”dočekuju“Sušicu”iz Kragujevca-veterani počasni gosti

U subotu, 21. oktobar, u 14:30 časova, na stadionu  u Žitkovcu ,Trepča će ugostiti ekipu Sušice iz Kragujevca u okviru 10. kola Zone Morava. Biće ovo izuzetna prilika za domaće da nakon ovog kola zauzmu vodeću poziciju na tabeli. Prošlog vikenda Trepča je donela bodove sa gostovanja u Kovačima što uliva nadu da će za vikend biti nastavljen pobedonosni niz.

Pored lepog vremena koje se najavljuje za vikend, veliko iznenađenje za  navijače i sve iskrene ljubitelje fudbala biće prisustvo veterana Trepče koji su igrali za ovaj klub u vreme kad je Trepča bila na vrhuncu svoje moći. Najavljen je dolazak  legendi Trepče: MUŠIKIĆA, SAVOVIĆA, BLAŽIĆA, RAŠIĆA, RADOJEVIĆA, MARTAĆA, SIMEUNOVIĆA, GUSINCA, GRBOVIĆA, DELIBAŠIĆA, JEGDIĆA, MUSIĆA, BAČVAREVIĆA, STOLIĆA, VUKMIROVIĆA i ostalih. Predviđeno je da veterani Trepče odgledaju utakmicu a biće smešteni pored same aut linije terena. Nakon utakmice planirano je zajedničko druženje u sali radničkog doma u Zvečanu gde će se na jednom mestu naći sadašnji prvotimci i legende “Trepče“.

“Kao i uvek do sada, koristimo priliku da pozovemo verne navijače da dođu i pozdrave naše veterane i pokažu da ih nismo i nikada nećemo zaboraviti “- kaže član uprave kluba Dušan Drobac.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."