Štand Srpske liste na trgu Šumadija

Kandidati Srpske liste na predstojećim likalnim izborima koji će biti održani na Kosovu I Metohiji u nedelju 22. oktobra, postavili su danas štand na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici gde su građani upoznati sa programom ove liste a podeljen im je i propagandni materijal.
“Mi našim građanima nećemo nudity obećanja, već ćemo im predstaviti rezultate našeg rada. Građani to prepoznaju i ja im se zahvaljujem na strpljenju I poverenju”,rekao je danaskandidat Srpske liste za gradonačelnika Opštine Severna Mitrovica Goran Rakić.
On je podsetio da su tokom prethodnog mandata, predstavnici Srpske liste otvorili 168 radnih mesta, izgradili novu autobusku stanicu i dve javne garaže koje su uveliko u funkciji.
“Renovirali smo osnovne i srednje škole i obdanište. Ulagali u zdravstveni centar i na tome nećemo stati. Očekujemo izgradnju hale sportova, vatrogasne stanice i nove opštine i sa time mi izlazimo pred naše sugrađane a ne sa praznim obećanjima kao što to drugi čine”, poručio je Rakić.
Rakić je pozvao protivkandidate da se usredsrede na to da urade nešto za ovaj grad a ne da se bave praznim obećanjima i kako je rekao “lažu građane”.
On je pozvao građane da 22. oktobra izađu na izbore i svoj glas daju kandidatima Srpske liste.
“Zaokružitre broj 29 jer iza nas stoji država Srbija, iza nas stoji predsednik Republike Srbije, iza nas stoji Vlada Republike Srbije i Kancelarija za Kosvo I Metohiju. Mi nikada nećemo izdati našu državu. Imamo samo jednu državu a to je država Srbija”, poručio je Rakić.

Comments

Pročitaj još