Sutra ugovori o realizaciji stručne prakse za 20 lica sa evidencije nezaposlenih

U okviru programa realizacije stručne prakse koju sprovodi Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić uručiće u utorak u 10 časova, u zgradi opštine  ugovore za 20 novih praktikanata.

Uručivanje će se obaviti u zgradi Opštine, a mladi praktikanti će biti angažovani na različitim poslovima u okviru Opštinske uprave, kao i u svim javnim ustanovama na području pomenute opštine.
U cilju unapređenja životnog standarda mladih na području Opštine Kosovska Mitrovica, Privremeni organ ulaže velike napore kako bi ovoj društvenoj grupi omogućio da se stručno usavršavaju i na taj način steknu osnovne socijalne veštine, koje će im veoma značiti u profesionalnom angažovanju, navodi se u soapštenju Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."