Fudbalski klub “Trepča” u vrhu tabele

Prethodnog vikenda FK Trepča odigrao je prvenstvenu utakmicu 7. kola Zone “Morava” u Kragujevcu gde su bili gosti OFK Arsenala. Trepčanci su bili uspešniji i, što je veliki kuriozitet, već treći put zaredom ove sezone, sa gostovanja donose sva tri boda. Golovima Vladimira Đokića i Dejana Kostića savladana je domaća ekipa sa 2:0.
Trepča je trenutno jedini klub u ligi koji je u prvih 7 kola postigao 5 pobeda, i zasluženo se nalazi na deobi prvog i drugog mesta. Svojim dosadašnjim igrama igrači Trepče najozbiljnije su istakli kandidaturu za viši rang takmičenja i ne čudi što se nalaze u samom vrhu tabele bez ijednog boda zaostatka za vodećim.

Narednog vikenda Trepča će ugostiti ekipu Takova iz Gornjeg Milanovca u okviru 8. Kola Zone “Morava”. Biće to derbi kola i utakmica dveju ekipa koje trenutno konkurišu za viši rang. Utakmica se igra u subotu, 07. oktobra sa početkom u 15:30 časova na terenu u Žitkovcu.

Prethodnih par utakmica imali smo problema sa povredama igrača tako da zdravstveni bilten nije baš na zadovoljavajućem nivou. Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv tradicionalno neugodne ekipe Takova ali se nadamo da ćemo pred našim navijačima pružiti još jedan dobar meč i osvojiti nove bodove – stav je šefa stručnog štaba Branislava Veselinovića.

Lepo vreme koje se očekuje za vikend, najverovatnije će ponovo primamiti veliki broj ljubitelja najlepše sporedne stvari na svetu, tako da se očekuje popriličan broj gledalaca na stadionu u Žitkovcu. Koristimo priliku da pozovemo naše verne navijače i da im se i ujedno zahvalimo zato što svojim sportskim i fer navijanjem uvek pomažu našem klubu – ističe sekretar kluba Petar Milosavljević.

Comments

Pročitaj još