Goran Rakić: Saša Janković pokazao pravo lice

Srpska lista ističe da je bivši zaštitnik građana Saša Janković konačno jasno saopštio da za njega postoji samo samoproglašeno Kosovo i da je za njega unutrašnji dijalog poziv na predaju naše južne pokrajine, navodi se u saopštenju predsednika ove liste Gorana Rakića.

Bivši zaštitnik građana Saša Janković, koji se tokom svog mandata pravio da građani Srbije na Kosovu i Metohiji ne postoje, objasnio je konačno zašto se tako ponašao, jer saopštio je jasno i glasno da za njega postoji samo samoproglašeno Kosovo, i da, štaviše, Srbija treba da pomogne da ono postane član Interpola, kaže Rakić.

“Janković je zapravo priznao da bi radio protiv interesa svog naroda i da bi pravio ozbiljne ustupke bez da i pokuša da dobije nešto za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Janković se očigledno na ovaj način nekome spolja preporučuje i dodvorava za podršku pošto je jasno da je od građana i građanki Srbije nikada neće dobiti.

U njegovim očima je izgleda poziv na dijalog o Kosovu i Metohiju poziv na predaju naše južne pokrajine i zanemarivanje interesa građana Srbije koji ovde žive”.

Apelujemo na Sašu Jankovića da o važnim državnim i nacionalnim pitanjima više ne razmišlja na gliseru, jer ideja da Srbija treba da blanko podrži prijem Kosova u Interpol je toliko besmislena da se može objasniti samo dejstvom sunčanice, navodi se u saopštenju predsednika Srpske liste.

Comments