Arlov: Pobedilo srpsko jedinstvo i razum

Predsednik Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije, Milorad Arlov uputio je čestitku Srbima Kosova i Metohije za razum i jedinstvo.

“Juče na vanrednim izborima pobjedilo srpsko jedinstvo i razum. Vjerujem da ste u kandidatima Srpske liste izabrali svoje predtavnike koji će štititi vitalne interese srpskog naroda na KiM” stoji u saopštenju predsednika Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije.

Dalje se navodi da je ovo samo prvi deo sprske pobede.

” Sada mudro i politički zrelo treba iskoristi izbornee rezultae na jučerašnjim vanrednim izborima. Srbi na izborima rekli su svoje. Sada su na redu kandidati koje su razborito, razummo i jedinstveno izabrali. Svi koji su dobili srpskim glasovima mandate treba da opravdaju povjerenje srpskog naroda na KiM. Ponosan sam na sve one koji su na jučerašnjim izborima prepoznali težinu i momenat kada moraju biti jedinstveni. Vjerujem u Vaš čvrsti politički stav pomognut Vladom Srbije za prosperitet i opstanak srpskog naroda na svojoj zemlji”, navodi se u saopštenju predsednika Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još