Igor Simić: Svaki glas Srpskoj listi

Kandidat Srpske liste za poslanika Igor Simić je glasačima pojasnio postupak glasanja, zbog nedoumica kako ispravno popuniti glasački listić.

“Naši mladi volonteri obilaze sve srpske kuće po Kosovskoj Mitrovici , ali i širom severa Kosova, deleći materijale sa uputstvom. Sa jedne strane je uputstvo kako se glasa, sa druge strane je primer glasačkog listića. Tražite broj 22 – Građanska inicijativa Srpska lista, štiklirajte to, a onda sa desne strane ima mnogo brojeva, označite pet kandidata. Levo Srpska lista, desno pet kandidata. Jedino takav listić je važeći”, naveo je Simić.

On je naglasio da se Priština na svaki mogući način trudi da smanji broj Srba koji glasaju i da je zbog toga značajno, da svi nauče svoje prijatelje, komšije, rođake kako se glasa.

“Raduje me da su Srbi prepoznali važnost izlaska na ove izbore, 11.juna. Veliko je jedinstvo, veliko je interesovanje građana , svi razumeju u kakvoj se situaciji nalazimo i koliko je značajno da svaki glas ode Srpskoj listi. 11.juna svi zajedno za Srpsku listu!”, istakao je Simić

Comments

Pročitaj još