Slavko Simić čestitao Aleksandru Vučiću stupanje na dužnost predsednika Srbije

Nosilac Srpske liste Slavko Simić čestitao je u ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije, Srpske liste i u svoje ime, predsedniku Srbije  Aleksandru Vučiću stupanje na dužnost  predsednika Republike Srbije.

“Jedino nam predsednik Vučić garantuje, pre svega svojim zalaganjem i naporima, i omogućuje opstanak i dobar položaj Srba na Kosovu i Metohiji i generalno otvaranje prostora za rešavanje pitanja koja su ostala nerešena.
Uveren sam da će se dijalog između Beograda i Prištine nastaviti na visokom nivou izborom upravo g. Vučića za predsednika Republike Srbije i da ćemo se uskoro zajedno izboriti za formiranje ZSO kao krovne institucionalne zaštite prava srpskog naroda na KiM.

Delimo ciljeve sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, kada su u pitanju mir, stabilnost i prosperitet srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i zato smo ponosni odlukom naroda i izborom čestitog, vernog i odlučnog vođe.
Dokaz tome je i najubedljivija pobeda i podrška koju je dobio od srpskog naroda na KiM na predsedničkim izborima, više nego u ostalim delovima Srbije.
Još jednom novom predsedniku Republike želim da uputim iskrene čestitke, sa željom da bude uspešan u obavljanju ove dužnosti i da ispuni sve, pa čak i više nego što je planirao za dobrobit svoga naroda” navodi Simić u čestitki .

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."