Održana 38. redovna sednica SO Severna Mitrovica

Na 38. redovnoj sednici SO Severna Mitrovica, održanoj danas, glavna izvršna službenica Opštine Severna Mitrovica, Adrijana Hodžić, predstavila je obdornicima tromesečni finansijski izveštaj, kao I gradonačelnikov tromesečni izveštaj.
“Nastavljene su aktivnosti koje su započete prošle godine. Kada govorimo o velikim kapitalnim projektima poput izgradnje zgrade Opštine, izgradnje vatrogasne stanice, sportske hale, govorimo o projektima koji se na terenu mogu zapravo videti I radovi napreduju u skladu sa dinamičkim planom. MMpžemo očekivati da će u ovoj godini početi izgradnja reprezentativnog objekta, zgrada Univerziteta. Opština Severna Mitrovica je završila sav administrativni deo za projekat koji implementira EU, uklkjučujućiu I tenderske procedure” rekla je Adrijana Hodžić.
Dodala je da je Opština Severna Mitrovica prikupila oko 5000 eura a da u tromesečnom period utrošeno oko 270 hiljada eura, I uglavnom su potrošene natekuće troškove iz kategorija plate, tekućih troškova I opštinskih rashoda.

Comments

Pročitaj još