SNS: Vučiću na Kosmetu 80 odsto glasova

Prema rezultatima prebrojanog 80 odsto biračkog materijala sa Kosova, Aleksandar Vučić dobio je 80 odsto glasova, tako da će, kada se sve sabere, on imati 56 odsto glasova na nivou cele Srbije, izjavio je danas funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović.

On je, na konferenciji za novinare, zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore i pokazali da podržavaju politiku koja garantuje stabilnost i budućnost, kao i “puno više rada i radnih mesta”.

Stefanović je rekao da SNS posebno zahvaljuje Socijalističkoj partiji Srbije, Jedinstvenoj Srbiji i svojim “starim” koalicionim partnerima, jer se uspela ostvariti Vučićeva pobeda u prvom krugu, što se u Srbiji nije desilo od 1990. godine.

Ljudi u Srbiji su razumeli sve, konstatovao je on, i dodao da su neki kandidati pokušavali da do poslednjeg trenutka negiraju izborne rezultate, “nekim nije valjao ni narod”.

Stefanović je poručio da Vučić i SNS nikad neće deliti ljude na građane prvog i drugog reda, nego žele da ujedinjuju Srbiju.

 

Izvor: Tanjug

Comments

Pročitaj još