U Leposaviću danas miting, umesto Vučića – Đurić, Selaković i Gašić

Srpska napredna stranka održaće danas u Leposaviću miting sa početkom u 13 časova u sportskoj hali „Leposavić“.

Na predizbornom skupu, između ostalih, govoriće potpredsednik SNS Marko Đurić i članovi predsedništva SNS Nikola Selaković i Branislav Gašić, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Leposavić.

Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće ići na miting u Leposavić, na Kosovo i Metohiju.

“Da li ću da dolazim sa Aleksandrom Vulinom, Nebojšom Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete da gledate”, poručio je Vučić u emisiji “Oko” na RTS-u i dodao da je odustao od posete Leposaviću jer ne želi da izlaže neprijatnosti Srbe sa Kosova.

Aleksandar Vučić je rekao da veruje da će Srbi sa Kosova i Metohije “listom glasati za mir i stabilnost”.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."