N.Selaković: Sa Aleksandrom Vučićem uzdignute glave možemo u svet

Na početku svog obraćanja potpredsednik SNS-a Nikola Selaković pozvao prisutne da burnim aplauzom pozdrave predsedničkog kandidata i premijera Aleksandra Vučića i hiljade Srbe širom Kosova i Metohije koji nisu mogli da prisustvuju današnjem mitingu u Leposaviću, zato što im je neko zabranio slobodu kretanja.

“Kada se zatvore biračka mesta Aleksandar Vučić će pitati kako je glasalo Kosovo i Metohija , pozivam vas da 2. aprila od ranog jutra sa svima da izađete na izbore jer nigde kao na KiM Srbi i Srpkinje nisu osetili šta je to nesloga”. rekao je Selaković.

“Niko kao Srbi na Kosovu i Metohiji nije osetio u posledenje tri godine koliko se narodu vraća ono što je najvrednije a to su ponos i dostojanstvo “, rekao je on i naglasio da sa Aleksandrom Vučićem možemo uzdignute glave da idemo u svet i da kažemo da smo sa Kosova i Metohije, a da nas niko ne pljune , ne kudi i ne okreće glavu od nas.

“Zašto Aleksandr Vučić, zato što je prvi, u poslednjih 27 godina uspeo da okupi one stranke koje znaju šta je država i državotvorni deo nacije , koji zbiju redove kada je najteže, koji znaju šta je mudra Miloševa politika kada ćeš i da prećutiš i neodreaguješ na provokacije”, rekao je Selaković i pozvao glasače da 2. aprla masovno izađu na birališta i glasaju za Aleksandra Vučića.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."