U Zubinom Potoku uhapšen Srbin zbog napada na policajce

Jedan Srbin, čiji identitet nije saopšten, uhapšen je u mestu Gazivode kod Zubinog Potoka na severu Kosova, nakon što je napao pripadnike Kosovske policije.

Kosovska policija navela je u saopštenju da je Srbin uhapšen nakon što je vređao i fizički nasrnuo na policajce koji su obavljali uviđaj na mestu saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao i osumnjičeni.

Incident se dogodio u selu Gazivode kod Zubinog Potoka u nedelju uveče.

Osumnjičeni je odlukom tužioca poslat u pritvor.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."