In memoriam: Aleksandra Dobričanin

Noćas je posle kraće i teške bolesti u 42.godini života prestalo da kuca veliko srce naše koleginice Aleksandre Dobričanin, novinara-urednika u Televiziji Most.

Rođena je 5.5.1975.godine u Prištini, gde je završila osnovnu i srednju školu, a fakultet istorije umetnosti u Beogradu . Od 1.2.2005. započinje novinarski radni vek u Radio televiziji Srbije – Radio televiziji Priština, a potom u Televiziji Most u Zvečanu, gde je svojim radom i zalaganjem izrasla u jednog od vodećih novinara.

Pamtićemo je kao predanu, odgovornu,vrednu, iskrenu i dragu koleginicu i iznad svega poštenog i dobrog čoveka.

Poslednji oproštaj od naše koleginice Aleksandre Dobričanin obaviće se na Novom groblju u Beogradu, u ponedeljak 13.marta u 15 časova, a pre toga služiće se opelo u 14,30 h.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."