GI SDP: Omogućiti Ivanoviću odbranu sa slobode

GI SDP očekuje da u sredu, 22. februara kada se održava sednica Sudskog veća, njenom lideru Oliveru Ivanoviću bude omogućena odbrana sa slobode.

“Tri godine pakla koje je nevin čovek proveo u pritvoru bez ikakvih dokaza, gde su mu bila ugrožena osnovna ljudska prava i nakon toga Apelaciono veće proces vraća na početak. Pokušaćemo da verujemo da će konačno početi da se poštuje pravo i pravda i u ponovljenom postupku naš lider bude oslobođen svih optužbi i vrati se porodičnom i poslovnom životu, vrati se svojim sugrađanima i nastavi tamo gde su ga prekinuli”, saopšteno je iz te stranke.

GI SDP izražava zahvalnost Vladi Republike Srbije, Kancelariji za Kosovo i Metohiju za podršku i garancije koje su stigle, u nadi da ih je EULEX primio i da će ih uvažiti.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."