Četiri Opštinska odbora SNS-a sa severa KiM podržali Vučićevu kandidaturu

Četiri Opštinska odbora Srpske napredne stranke sa severa Kosova i Metohije , Leposavić, Kosovska Mitrovica, Zvečan i Zubin Potok, daju punu podršku Predsedništvu SNS , odnosno, podržavaju predlog Predsedništva da kandidat SNS za predsednika Republike Srbije bude predsednik stranke, Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju ova četiri odbora.

Opštinski odbori smatraju da je Aleksandar Vučić jedini pravi izbor, da je on garant, kako političke, tako i ekonomske stabilnosti, kao i da će voditi politiku očuvanja nacionalnih interesa.

Ono što četiri Opštinska odbora smatraju posebno važnim, dodaje se u saopštenju, je činjenica da je Aleksandar Vučić jedini sposoban da od Srbije stvori stabilnu i jaku zemlju, zemlju koja će nastaviti put razvoja i reformi kojim je krenula, jer će samo takva Srbija, sa takvim liderom na čelu, biti u mogućnosti da obezbedi ostanak i opstanak, kao i bolje uslove za život srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije.

“Smatramo da ovo nije stav samo Opštinskih odbora, već i većine stanovništva Kosova i Metohije, što će predstojeći izbori i pokazati”, zaključuje se u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."