• Početna>
  • Vesti>

Đorđe David i “Ministarke” nastupili na novogodišnjem koncertu u KM

Koncert povodom sprske Nove godine održan je sinoć, na platou iza tehničke škole „Mihajlo Petrović Alas“. Pred brojnim okupljenima nastupali su Nikola Lekić iz Čaglavice, Jovan Popović iz Gračanice, Aleksa Mihajlović iz Kosovske Mitrovice, članovi škole pevanja „Sve moje zvezde“, a nakon njih su usledili nastupi Đorđa Davida i „Ministarki“.
Đorđe David je istakao da je najveća čast koju muzičar može da ima je da dočeka srpsku Novu godinu u Kosovskoj Mitrovici.
„Poželeću svim ljudima ljudima na Kosovu pozitivnu energiju. Mi ih nikada nećemo ostaviti na cedilu, i želim da shvate da su oni naši i mi njihovi. Želeo bih im mnogo više strpljenja i rešenosti, bezobrazluka da kažu iz sve snage to što hoće i to što neće. Mogu da obećam da ću uvek doći ovde privatno, i sve što žele u ovoj godini, koliko ja to mogu, doprineću da im se to ostvari. Želim vam pre svega zdravlja i vere u sebe“ kazao je Đorđe David.
Edita Aradinović, vokal grupe „Ministarke“ je rekla da joj je drago što su po prvi put u Kosovskoj Mitrovici ovim povodom, i iskoristila je priliku da čestita Novu godinu.
„Poželeli bi smo građanima zdravlje i sreću, da čuvaju svoje najbliže, svoje porodice,da zanemare sve loše stvari, i da budu živi i zdravi“ rekla je Aradinovićka.
Nastup Đorđa Davida je prekinut oko 10 časova na 20ak minuta zbog nestanka električne energije, dok je nastup „Ministarki“,iz istog razloga, prekinut na 10ak minuta.
U ponoć su ispaljena dva vetrometa, jedan sa Studentskog doma, a drugi sa brda Zvečan.
Organizator koncerta je Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još