• Početna>
  • Vesti>

Otvorena poslovnica kompanije Fly Fly Travel u Kosovskoj Mitrovici

Fly Fly Travel kompanija iz Beograda otvorila je danas  ekspozituru u Kosovskoj Mitrovici. Tako će mogućnosti nabavke jeftinih avio-karata i povoljnih turističkih aranžmana sada biti dostupne  stanovništvu na severu Kosova i Metohije.

Prostorije Fly FlyTravel agencije u Kosovskoj Mitrovici svečano su otvorili  zamenik izvršnog direktora kompanije Luka Dragašević i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

“Otvaranje ove agencije u našem gradu podiže  turistički potencijal Kosovske Mitrovice. Posredstvom ove agencije, građanima drugih delova Srbije otvara se mogućnost da obiđu – ne samo Kosovsku Mitrovicu  već i ostale turističke destinacije na prostoru Kosova i Metohije”, rekao je Spirić.

On je naglasio da će u mitrovačkoj ekspozituri biti zaposleno četvoro ljudi .

“I jedno radno mesto je mnogo, a mi onde imamo četiri što ntreba da ohrabri mlade ljude da ostanu na ovim prostorima”, podvukao je Spirić.

Direktor marketinga kompanije Fly Fly Travel Dušan Jargić kaže da su se za otvaranje ekspoziture u Kosovskoj Mitrovici odlučili jer su u proteklom period na teritoriji Srbije otvorili nekoliko poslovnica. Poslednja je na krajnjem severu naše zemlje, u Subotici , pa su odlučili da krenu malo južnije.

“Smatramo da mi možemo da doprinesemo razvoju privrede i turizma Kosovske Mitrovice. Fly Fly Travel je zastupnik za više avio.-kompanija u Srbiji  tako da smatramo da kroz receptivni turizam  i veći broj inostranih turista,   možemo da doprinesemo razvoju našeg tržišta”, kaže Jargić.

On napominje da posredstvom ove poslovnice, jeftine avio-karte i najpovoljniji turistički aranžmani sada su približeni građanima Kosovske Mitrovice a zahvaljujući saradnji sa avio-kompanijama iz Prištine, neće biti potrebe da iz Kosovske Mitrovice putuju najpre do Beograda pa dalje, već će moći da koriste usluge aerodroma u Prištini.

Dragan Rakić ispred Viva Pro tima iz Kosovske Mitrovice koji je obezbedio franšizu za ovu agenciju, ne krije zadovoljstvo što će ova firma pomoći građanima da lakše i jeftinije putuju.

Prostorije ekspoziture Fly Fly Travela nalaze se u Sutjeskoj ulici.

Comments

Pročitaj još