SP “Kolašin Prevoz” proslavlja jubilej

SP Kolašin Prevoz doo je osnovan 2001. godine sa osnovnom delatnošću prevoza putnika u drumskom saobraćaju. Osnovna delatnost SP Kolašin Prevoz doo je drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz linijski, vanlinijski i ugovoreni prevoz.
 U cilju poboljšanja usluga i komfora putnika od avgusta 2014. godine, na svim međugradskim linijama je uveden wireless internet a moguće ga je koristiti na teritoriji cele Srbije.

Za petnaest godina postojanja i rada ova firma sa početnih petnaest radnika, sedam autobusa, narasla je do preduzeća sa više od stotinu zaposlenih i 40 autobusa koji pokrivaju celu teritoriju Kosova i Metohije i delove centralne Srbije.

“Na ovim našim teškim prostorima delimo sudbinu sa našim narodom, od samog početka imali smo problema ima ih i dan danas ali to prevazilazimo, uspeli smo da prevaziđemo sve probleme. Prioritet u daljem radu je razvijanje kompanije, kupovina novih autobusa i dok je srpskog naroda na ovim prostorima biće i Kolašin Prevoza”, rekao je direktor “Kolašin Prevoza” Srđan Vulović.

“Kolašin Prevoz je za kratak period postao jedna ugledna firma na ovim prostorima, njegovo prisustvo se ogleda prvenstveno kroz prevoz učenika koji je kvalitetan, nikada ne kasnimo. Želim da još dugo dugo bezbedno prevozimo putnike”, istakao je predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević.

Kompaniju koja uspešno posluje deceniju i po prijatelji i poslovni partneri ocenjuju najvišom ocenom.

“Ja sam kao građanka opštine Severna Mitrovica upoznata sa radom ove kompanije od samog početka. Bilo je jako puno humanitarnih akcija koje je ova kompanija imala ne samo na severu već i širom Kosova, jako je bitno imati kompaniju ove vrste koja će pružati kvalitetnu uslugu svim našim sugrađanima pa i šire. Pored toga od izuzetnog je značaja što se ekonomskog razvoja tiče zato što ova kompanija upošljava veliki broj građana”, rekla je šefica administracije u opštini Severna Mitrovica Adrijana Hodžić.

“Prenosim čestitke Kancelarije za Kosovo i Metohiju ovom prevozniku na 15 godina uspešnog, požrtvovanog i kvalitetnog rada u korist građana Srbije kako sa teritorije Kosova i Metohije tako i iz drugih krajeva naše zemlje. Želim da nastave uspešan rad i da sveukupnim unapređenjem kvaliteta, proširenjem mreže linija i što je najvažnije i u vremenima reformi i u teškim ekonomskim prilikama koje tradicionalno tište Kosovo i Metohiju da na taj način obezbede i povećanje broja otvorenih radnih mesta čime će pružiti priliku mladim ljudima da se zaposle”, naglasio je zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

Kako ponosno ističu u ovoj firmi sigurnost i komfor putnika im je na prvom mestu i da bez njihovog poverenja ne bi trajali ovoliko dugo.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još