Vučić: Viša primanja za Srbe na Kosovu i Metohiji

Trenutna politika prema Kosovu i Metohiji je najbolja politika koju je moguće voditi, poručio je danas mandatar Aleksandar Vučić.

Vučić je u skupštinskoj raspravi o izboru nove vlade, komentarišući ocene poslanika DS S da Briselsku sporazum nije savršen, rekao da on to najbolje zna, ali da je dobro da srpske institucije funkcionišu i da na vreme stižu plate.

Dodao je i da će ta primanja biti viša.

U ovom trenutku, rekao je Vučić, najneophodnije je da se fomira Zajednica srpskih opština jer će ona garantovati još veći stepen prava za srpsko življe.

Da stvari idu u dobrom pravcu za Vučića je pokazatelj i podatak da je stopa nataliteta srpskog življa južno od Ibra najveća na teritoriji cele Srbije.

Izvor: Tanjug

Foto: Beta

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."