Održana audicija za Pinkove zvezdice i zvezde

U Kosovskoj Mitrovici danas je održana audicija u okviru takmičenja za Pinkove zvezdice i zvezde. Da li kandidati imaju talenta i sposobnosti da se pojave u novoj sezoni pupularnog muzičkog takmičenja, odlučiće žiri u sastavu Neša Beković i Pavle Dejanić.

Član žirija i Pinkova zvezda Pavle Dejanić kaže da kandidati poseduju potencijal i da je jedan kandidat ostavio poseban utisak na njega.

“U jednom kandidatu sam video finalistu. Naša mišljenja rangiramo po sistemu -da, možda, ne- a kasnije Željko i Milica Mitrović, i produkcija TV Pink pregledaju sav taj materijal i odlučuju ko će se  takmičiti u Zvezdicama. Jedno dete koje sam čuo poseduje vrhunski potencijal. Neću da kažem da ih ima više,  jer bih bio neiskren. Ima ih nekoliko koji znaju da pevaju, koji poseduju šarm, harizmu i energiju koji su potrebni za scenu. Ipak je ovo šou program u kome se traži Pinkova zvezda, a ne Pinkov vokal“ ističe Dejanić.

Najmlađi su pokazali veliko interesovanje i došli su u pratnji roditelja i drugara.  Ana Petrović (10), jedna je od 43 takmičara u kategoriji zvezdica.

“Osećam pozitivnu tremu i nadam se da ću proći dalje. Vežbala sam sama, i vežbam od kad sam reklamu za audiciju. Pevaću pesmu “Lejla“ od Dina Merlina“, kazala je Ana.

Slađana Slavić iz Kosovske Mitrovice (17) drugi put učestvuje na audici za Pinkovu zvezdu, gde će se takmičiti sa još 40 kandidata.

“Prošle godine sam bila u Leskovcu, I bila je velika gužva. Smatram da je konkurencija slabija u odnosu na prošlu godinu. Sve u svemu, opuštena sam i nemam tremu“, kaže Slađana, i ističe da su druženje i zabava ipak najbitniji.

Kandidati će sredinom avgusta biti obavešteni da li su uspeli da se kvalifikuju na glavno takmičenje.

Comments

Pročitaj još