Naši slušaoci – naše najprestižnije priznanje

Radio Kosovska Mitrovica prati rad Opštine Zvečan od njenog osnivanja 1991.godine, do danas. Zajedno smo prošli brojna iskušenja, i zajedno smo 25 godina. Radio Kosovska Mitrovica ispratila je sve aktivnosti vezane za nedelju jubileja ove lokalne samouprave,a danas je vršila i dvosatni direktan prenos Svečane akademije iz Doma kulture u Zvečanu.
Tu smo poštovani sugrađani i dragi slušaoci zbog vas, kako bismo vas uvek i na vreme informisali o svim aktivnostima i informacijama od važnosti za vaš život u vašoj opštini. Sve ostalo je manje važno! Mi želimo da znate da postojimo prvenstveno zbog vas, i dok vi trajete nas će biti, a mnoge institucije traju kroz naš program. Nama druga satisfakcija i veća nagrada od vas verni pratioci nije potrebna! Hvala za poverenje koje nam pružate 34.godinu već! Vi ste nam jedini važni!! Želimo da nam VERUJETE i dalje, jer VERUJEMO i mi u vas!! To je naše naprestižnije priznanje!!
Tu smo da pohvalimo, prenesemo,damo prostor, damo vreme, ali i da kritikujemo, sugerišemo, i pitamo za vas, jer pravo javnosti je da zna, vi imate pravo na istinu, a mi ćemo i dalje biti tu, uvek u vremenu i na vreme! I znati za vas. I preneti istinu o informacijama od javnog značaja kojima raspolažu organi javne vlasti, radi ostvarenja i zaštite interesa javnosti da zna i ostvarenja slobodnog demokratskog poretka i otvorenog društva.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."