U sredu “Nema šetnja” protiv nasilja

Organizacioni odbor neformalnog građanskog pokreta „Stop nasilju“ održaće   „Nemu šetnju – za budućnost naše dece“ u Kosovskoj Mitrovici, 29. juna,  u 19 časova.

Na drugom sastanku pokreta su dogovoreni tehnički i organizacioni detalji predstojeće šetnje. Glavni slogan biće: Oseti odgovornost!

“Doneta je odluka da ćemo svim relevantnim institucijama uručiti formalne pozivnice i da želimo da svojim prisustvom potvrde da su spremni da se založe za pronalaženje sistemskog rešenja za problem nasilja”, saopšteno je iz ove organizacije.

„Šetnja za budućnost naše dece“ se tiče svakog roditelja, svakog deteta, samim tim svih građana i građanki koji žele bolju budućnost i spremni su da daju deo sebe za to, navode organizatori.

U to ime, zarad budućnosti svakog deteta i svih građana, oni apeluju  na sve ljude kojima je stalo da se više nijedan mladi život ne ugasi, te žele da zajedno izgrade bolje i zdravije društvo, da uzmu učešće u ovom događaju , kaže se u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."